VISIE

Tennisschool SOOF - waar Tennisplezier en Persoonlijke Groei hand in hand gaan -

 

Samenwerking: we willen een hechte tennisschoolgemeenschap creëren waar spelers, trainers en ouders samenwerken om een ondersteunende en positieve omgeving te bieden.

O
ntwikkeling: we bieden individuele trainingen en groepstrainingen aan rekening houdend met de behoeften en doelen van elke speler, van beginners tot gevorderden. We richten ons op de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van spelers met de nodige aandacht voor techniek, tactiek, conditie en mentaal welzijn.

O
ntdekken: we helpen spelers hun potentieel te ontdekken door middel van innovatieve trainingsmethoden en persoonlijke begeleiding. We moedigen spelers aan om hun liefde voor tennis en padel te ontdekken door een breed scala aan activiteiten.

F
loureren: we streven ernaar dat elke speler zijn of haar beste prestaties levert door voortdurende ondersteuning en uitdaging te bieden. We bevorderen een levenslange passie voor tennis en padel, ongeacht de leeftijd of het spelniveau van de speler.

 

Met deze visie kan Tennisschool SOOF zich profileren als een vooruitstrevende en ondersteunende tennisschool, waar samenwerking, persoonlijke groei, ontdekking en bloei centraal staan.