TENNIS & PADEL VOUCHERS

Naast ons trainingsaanbod kan je bij ons ook lessen volgen met een voucher.

Waarom kiezen voor een voucher?
Flexibiliteit: met een voucher bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je lessen volgt. Dit biedt jou de vrijheid om je training aan te passen aan je eigen agenda.

Persoonlijke aandacht: je kiest je eigen trainer in de club en je stelt je eigen groepje samen (maximaal 2 personen per cheque). Hierdoor krijg je lessen die perfect aansluiten bij jouw niveau en behoeften.

 

Gemak: geen vaste lesroosters of verplichtingen. Je plant je lessen in overleg met je trainer afhankelijk van de beschikbaarheid van de velden.


Geschikt voor iedereen: zowel jeugd als volwassenen kunnen gebruikmaken van de trainervoucher waardoor het een ideale oplossing is voor tennissers van alle leeftijden en niveaus.

Waar voor je geld: elke voucher (prijs 40,00 euro/stuk) geeft recht op een les van 60 minuten, wat een efficiënte en effectieve manier is om je tennis- en padelspel te verbeteren.

Locatie: Metallic Tennis & Padel in Pelt

BESTELLEN VAN VOUCHERS

Wil jij graag vouchers bestellen voor tennis- en/of padellessen? Vul dan onderstaande gegevens in en dan bezorgen wij de vouchers aan de trainer en daarna spreken jullie onderling af wanneer de les(sen) zal/zullen plaatsvinden.